Veilig betalen                                         Offline service                                       Reparatie mogelijk                                    Garantie

Tassen

Bag2Bag

Bag2Bag is een nieuw, fris en modern Nederlands tassen merk voor vrouwen. Praktische tassen van echt leer, in kleuren die mee gaan met het seizoen. Door dat de tassen tijdloos zijn gaan ze jarenlang mee en is het gebruiksgenot ook erg groot. Verschillende soorten en maten, voor de vrouw die veel mee neemt tot de vrouw die weinig mee neemt.

Een Nederlands tassenlabel met tijdloze tassen. Voor de vrouw die van basic items houdt, maar wel een stoere en een eigenwijze stijl heeft. LBLS labels heeft grote tassen met veel inhoud, in verschillende kleuren. En gaat u even de stad in of even snel een boodschap doen, dan zijn er natuurlijk ook de kleinere formaten in het assortiment. 

De tassen zijn gemaakt van rundleer dit is heel zacht leer. 

Elvy's

In 2013 is het merk Elvy's gestart, de eigenaresse Laura Vlasblom besloot toen haar eigen tassenlijn uit te brengen. De tassen zijn gemaakt van kalfsleer, kalfsleer is erg zacht leer dus voelt ook fijn aan voor u zelf. Elvy's tassen zijn tijdloos, tassen die overal bij kunnen. Elvy's heeft grote en kleine tassen. De tassen bevatten genoeg inhoud zelfs de kleinere formaten.

Dstrct

Dstrct ontwerpt exclusieve tassen met een strak design en oog voor functionaliteit. Zo kun je nooit meer je sleutels en portemonnee kwijtraken. De tassen worden handgemaakt, de tassen bevatten verschillende soorten leer; geschuurd leer, gewaxt leer en geolied leer. PlusSier heeft een assortiment van laptoptassen tot handtassen. 

Daniëlle Lederwaren is in 1967 begonnen met ontwerpen van leren tassen. Dit werd al snel een succes, na 40 jaar ervaring van het produceren van de tassen is er een goede collectie uitgekomen. De luxe uitstraling, perfecte afwerking en duurzaamheid daar is waar Daniëlle Lederwaren voor  staat. PlusSier heeft een collectie van rugzakken tot aan laptop tassen. 

LD Daniëlle Lederwaren

Wij zien een Burkely tas als de ideale toevoeging aan jouw levensstijl. De tassen van Burkely zijn tijdloos, stijlvol en passen precies bij jouw dagelijks leven. De tassen en accessoires bevatten namelijk altijd precies genoeg vakjes, ruimte en handige toevoegingen. Tassen die een doorlopende rits hebben, zodat het hoofdcompartiment verder opengeritst kan worden of een sleutelkoord zodat je in één keer bij je sleutels kan.

Burkely

LBLS labelsz