top of page

             Veilig betalen                 14 dagen bedenktijd                     Reparatie mogelijk                     Garantie               Online&offline service

ixxxi-jewelry-FW19-banner.jpg

Veel gestelde vragen

Klachten

Ik heb een klacht over het product wat kan ik het beste doen?
Natuurlijk is het mogelijk om te bellen over uw klacht, maar liever zien wij u natuurlijk gewoon in de winkel. Hierdoor kunnen wij de klacht goed beoordelen en u de juiste service verlenen. We zoeken altijd naar een passende oplossing. Heeft u een klacht en u woont niet in de buurt, neem contact met ons op via social media. We proberen zo snel mogelijk te reageren. 

Garantie

Als u een item koopt heeft u altijd garantie op het product. Hoe lang u garantie heeft verschilt per product en merk. Schade en slijtage door gebruik valt niet binnen de garantie, maar twijfelt u hierover kom dan even langs. Neem altijd de kassabon mee. Heeft u het item online gekocht, neem even contact met ons op. Kunnen wij het niet direct oplossen dan zal het product opgestuurd worden naar de leverancier. Wij bellen u weer als het product terug is.

Retourneren

Het is mogelijk om jouw item te retourneren, je kunt langs komen in de winkel of op eigen kosten terug sturen. U kunt dan een nieuw product uit zoeken of u krijgt een tegoedbon. Binnen 8 dagen terugbrengen in de winkel, als het item in de winkel is gekocht. Binnen 14 dagen terug sturen, als het item online is gekocht. 

Betalen

Het is in de winkel mogelijk om contant te betalen of te pinnen. Voor de webshop is het mogelijk om via IDeal te betalen. Daarnaast is het niet mogelijk om met creditcard te betalen online niet en niet in de winkel. 

Ruilen

Kan ik mijn item nog ruilen?
Het is mogelijk om je item nog te ruilen, dit kan binnen 8 dagen met kassabon (als u het item in de winkel heeft gekocht). Heeft u een item online gekocht heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan een nieuw product uit zoeken of u krijgt een tegoedbon. Het is niet mogelijk om uw geld terug te krijgen. Hoe zit het met oorbellen? Zijn de oorbellen niet gedragen en nog geseald, is het mogelijk om ze nog om te ruilen. Dit ook met een kassabon. 

Gaatjes schieten

Vanaf hoe oud is het mogelijk om gaatjes te schieten?
Vanaf 4 jaar is het mogelijk om gaatjes bij ons te laten schieten. Dit wordt zorgvuldig gedaan, het oor wordt netjes schoongemaakt. Vooraf moet de klant ook tekenen voor de toestemming etc. Het is niet mogelijk om gaatjes te schieten in het kraakbeen, hierdoor kan het verschillen per persoon of derde gaatje schieten mogelijk is. De reden dat wij niet in het kraakbeen schieten is omdat het zeer gevaarlijk is. Het kraakbeen kan gaan splinteren en flink ontstoken raken. Daarom raden wij aan om dan naar een piercing shop te gaan. 

bottom of page